Evenimente si conferinte

Evenimente – Rezervare

0368435012 / 0757165458

Sala de conferinte

Dispunem de o sala de conferinte de 100 locuri, dotata cu echipamente moderne necesare pentru sustinerea cu succes a sesiunilor dumneavoastra, acoperind o gama larga de evenimente. Va punem la dispozitie un video proiector Flipchart, ecran proiectie, internet Wi-Fi, servicii de coffee break si meniuri variate.

 

La cerere, putem adapta modul de organizare a salii de conferinta conform evenimentului organizat. Mesele pot fi dispuse in forma de U, sala de teatru, de clasa sau insla dreptunghiulara, pentru a garanta un ambient placut intalnirii.

Sala evenimente 1

Amplasata la parterul corpului B al complexului cu o capacitate de 40 locuri si o terasa de 40 locuri. Curtea interioara este potrivita pentru evenimente de tip familial, botez, zile onomastice, petreceri de firma.

 

In functie de buget va punem la dispozitie meniuri variate si servicii de coffee break. La cerere putem aranja mesele pentru tipul de eveniment organizat.

Vezi galerie

Sala evenimente 2

Amplasata la parterul corpului B a complexului cu o capacitate de 120 locuri, potrivita pentru orice tip de eveniment, fie de tip familial, botez, cununie, nunta, petreceri de firma, zile onomastice etc.

 

Avem meniuri variate in functie de buget si servicii de coffee break, iar la cerere, vom aranja mesele pentru eveniment.

Vezi galerie

Doresti sa organizezi un eveniment?

 

Pentru orice intrebare in legatura cu serviciile noastre va rugam sa ne contactati!

 

 Numar telefon: 0368435012

Contact

Sala evenimente 3

Amplasata la etajul 2 al corpului C al complexului cu o capacitate de 100 locuri, perfecta pentru petreceri de firma, team building, botez, cununii, majorate, zile onomastice etc.

 

In functie de buget avem meniuri variate si servicii de coffee break si video proiector Flipchart. La cerere putem aranja mesele pentru tipul de evenimente organizate.

Vezi galerie

Terasa tip 1

Amplasata la parterul corpului B al complexului cu o capacitate de 40 locuri, este ideala pentru evenimente de tip familial, botez, zile onomastice, majorate, petreceri de firma etc.

 

Oferim bufet suedez si servicii de coffee break, iar la cerere, terasa va fi aranjata la dorinta dumneavoastra.

Vezi galerie

Terasa tip 2

Amplasata la etajul 2 al corpului C al complexului cu o capacitate de 150 locuri, potrivita pentru petreceri de firma, team building, botez, cununii, majorate, zile onomastice, petreceri etc.

 

Organizam pentru dumneavoastra bufet suedez si servicii de coffee break. La cerere putem aranja mesele pentru tipul de evenimente organizate.

Vezi galerie
Call Now Button